Szervezetfejlesztési tanácsadás KKV-knak is

Szervezetfejlesztés évtizedes tapasztalattal és friss ötletekkel

A szervezetfejlesztési tanácsadás során szervezeti egységek felmérését és fejlesztését végezzük, mind stratégiai, szervezeti és folyamati szinten. A felmérés eredményeire építve kialakítunk egy fejlődési irányt és az előre meghatározott mérőszámok mentén indítjuk el a szervezetfejlesztési folyamatot. A fejlesztést szoros együttműködésben végezzük a szervezet vezetőivel, kollégáival és társterületeivel. Figyelmünk középpontja folyamatosan az emberi tényezőn, az egyéni fejlesztéseken van.
Célunk, hogy az adott terület működését jobbá, hatékonyabbá, költségtakarékosabbá tegyük, továbbá, hogy külső és belső növekedést generáljunk.

Szervezetfejlesztési tanácsadás nagyvállalatoknak

Nagyvállalatoknál a szervezetfejlesztés módszerei egy ismert fogalomkör. Számos szervezeti egységben fut vagy futott szervezetfejlesztés. Az általunk alkalmazott módszerek a szervezetfejlesztés lépései mellett kiegészülnek az egyéni fejlesztés eszközeivel és az ügyfél hangjának megértésével.

KKV szervezetfejlesztés

A szervezetfejlesztés nem csak a multinacionális cégek kiváltsága. A folyamatosan erősödő KKV szektorban is elengedhetetlen a fejlődés, fejlesztés. Jó példa erre, hogy a jó ötlettel rendelkező szakember nagyszerű terméket vagy szolgáltatást nyújt, de a hirtelen növekedésre nincs felkészülve és könnyen kicsúszhat az irányítás a kezei közül, ha nincs megfelelő iránymutatás és támogatás mellette.

A szervezetfejlesztés folyamata

A szervezetfejlesztési tanácsadás során teljes szervezeti egységek működésbeni felmérését, átalakítását, fejlesztését, képzését és hatékonyságuk további növelését végezzük el. A felmérési fázisban megvizsgáljuk a cég működését, kiemelt figyelmet fordítva az kollégák és az ügyfelek szemszögére. A felmérést követően elkészítjük a jelenlegi működés térképét, ami rávilágít a vállalat erősségeire és fejlesztendő pontjaira. Ezt követően közösen meghatározzuk a fejlődés irányát, amit személyre szabott, kipróbált és általunk fejlesztett eszközök bevezetésével támogatunk.